diverse


31.8.2013diverse

Timp de aproape 8 ani, Haioase.net a adus zilnic momente de divertisment. A fost realizat cu plăcere, din pasiune. Dar lucrurile evoluează, viețile noastre se schimbă, așa că uneori trebuie să punem punct la ceva pentru a ne putea ocupa de altceva. De aceea, acest blog nu mai este actualizat.

Oricum, dacă ai ajuns aici, te poți distra pe săturate cu ce există deja. Este mai mult material pe site decât poți vedea!

Multe zâmbete!
Lucian

8.8.2013diverse

O superbă serie de fotografii…

| Viziteaza site » |

7.7.2013diverse

Să nu se înece… :))

13.6.2013diverse

Pădure virtuală interactivă…

| Viziteaza site » |

26.1.2013diverse

Așa se vede dacă e de gașcă… :))

18.1.2013diverse

Desigur, rezervorul e de vină, că nu-i mai mare… :)

25.12.2012diverse

Într-un spațiu virtual în care site-uri apar și dispar în fiecare clipă, un site actualizat zilnic timp de 7 ani reprezintă o performanță. Este vorba despre peste 20.000 de articole, clasificate în 30 de categorii, iar numărul comentariilor a trecut de 4.700.

Cu această ocazie, playerul video a fost actualizat. Acum dispune de mai multe facilități și de un aspect mai modern.

Și dacă tot suntem la numărul 7, vor fi și în continuare 7 motive de bună dispoziție în fiecare zi. Să fie cu noroc!

Fie ca Sărbătorile să vă aducă multe bucurii, iar în noul an să râdem în hohote împreună!

26.9.2012diverse

Cea mai mare salată din lume are 19,05 tone și a fost pregătită în Complexul Expozițional EXPOROM, din Pantelimon, duminică, 23 septembrie 2012. Eforturile a peste 1.100 de voluntari, dintre care jumătate elevi ai Colegiului Economic Viilor din București, au fost încununate cu stabilirea unui nou record mondial la categoria Cea mai mare salată din lume, cu aproape 6 tone mai mult decât recordul precedent, reușit în 2010, în Grecia.

28.8.2012diverse, link

Orașul Pantelimon din județul Ilfov ar putea intra în Guinness World Records drept localitatea în care a fost realizat㠄cea mai mare salată din lume”. În 23 septembrie 2012, începând cu ora 10:00, peste 1.500 de voluntari vor pregăti cea mai mare salată vegetariană din lume pentru care vor folosi 20 de tone de legume.

25.12.2011diverse

Multe site-uri de divertisment apar si dispar in fiecare zi, dar iata ca Haioase.net ramane. S-au acumulat in acesti ani peste 18000 de articole in 30 de categorii, la care se adauga 4000 de comentarii. (Hei, comentati mai mult, e o bucurie cand sunt reactii!)

In ultimul an au fost, cu maxima precizie, 7 motive de destindere in fiecare zi, pentru toate gusturile. Si lucrurile vor continua cam in acelasi fel. Chiar sa speram ca si cu ceva in plus. Depinde si de voi: recomandati Haioase.net pe unde puteti, pentru ca daca numarul “haiosilor” creste, atunci creste si motivarea de a “bibili” mai mult site-ul!

Craciun fericit si cat mai multa buna dispozitie in noul an!

18.10.2011cinema, diverse, imagini, link, motoare, tehnologie

Magazinul online TopJucarii.ro are in oferta sa si o sectiune pentru Masinute si Trenulete: masinute cu radiocomanda, modele la scara etc.

Printre acestea se afla si simpaticul personaj Bucsa (Mater in original) din seria filmelor de animatie “Cars”. Deoarece este radiocomandat, il puteti dirija cum vreti! Are cineva nevoie de o remorcare?

| Viziteaza site » |

25.12.2010diverse

Uite ca Haioase.net a facut cincinalul! Au fost 5 ani cu multa activitate si multa distractie: peste 15.700 de articole si aproape 3500 de comentarii. Se pot gasi foarte multe prin cautare, nu doar parcurgand arhivele.

Dupa cum arata statisticile, sunt multi cei care vin regulat la site. Ar fi frumos daca ati scrie comentarii despre ce v-ar placea. Orice sugestie este binevenita.

Pana ne hotaram care vor fi noutatile, sa-i dam inainte cu distractia – in fiecare zi! Craciun fericit si multe zambete in noul an!

28.12.2009diverse

O idee care bantuie pe aici de mai multa vreme prinde in sfarsit viata, mai ceva ca intr-un thriller! :)) Este vorba despre Forum.Haioase.net, un forum special dedicat haiosilor, sub genericul “Distractie in grup”.

Ideea este simpla: daca fiecare participa cu cate ceva, atunci toti vom avea parte de si mai multa distractie! Am facut totul astfel incat participarea sa fie cat mai usoara. De exemplu, un clip gazduit pe un alt site (cum ar fi pe YouTube) poate fi pus pe forum prin simpla copiere a linkului paginii. Se pot gazdui imagini si filmulete chiar in galeria forumului. Tot ce se adauga va fi grupat ulterior in albume tematice, astfel incat sa fie usor de regasit. Spatiu este din belsug, de voi depinde sa faceti un forum tare.

Arata ca esti haios! ;)

25.12.2009diverse

A mai trecut un an – oare cand? – si iata ca Haioase.net a implinit 4 ani de existenta, in care a adus multa buna dispozitie celor care il viziteaza. Pana acum s-au strans peste 13200 de articole si 3000 de comentarii. Vrem insa cu totii si mai multa distractie, in fiecare zi! De aceea, vom schimba putin formula: veti gasi portia zilnica de divertisment de luni pana duminica (nu doar pana vineri), iar plusul de distractie il vei putea aduce chiar si tu! Cum? Ei bine, asta e surpriza! Fii pe faza si vei afla foarte curand…

Sarbatori fericite si multe zambete!

1.6.2009caricaturi, diverse, link
5.55.55.55.55.55.55.55.55.55.5

Un succes al caricaturistului roman Florian Doru Crihana…

| Viziteaza site » |

Next Page »